Steun Jellyfish

GEEF EEN GIFT

Jellyfish heeft als doelstelling om bijzondere nationale en internationale musici te programmeren, ons te blijven professionaliseren als organisatie, te blijven vernieuwen & verrassen en om al onze activiteiten op een 100% duurzame wijze te organiseren in samenwerking met o.a. Natuurmonumenten.
Om dit te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van particuliere bijdrages.

Elke bijdrage om dit muzikale,  eilandvriendelijke concept te steunen is zeer welkom.

Jouw bijdrage kun je overmaken op bankrekening:

NL40 TRIO 0197 659322

T.a.v. “Più Music” o.v.v. ”Jellyfish Partner”

*graag je email adres hierbij vermelden

Let op: Het rekeningnummer is conform de nieuwe IBAN-standaard en dient volledig ingevoerd te worden.

ONZE DANK VOOR JOUW BIJDRAGE :

Vanaf 50,- euro
Gratis drankje tijdens 1 van onze concerten

Vanaf 100,-  euro
Je kunt een liedje aan iemand opdragen tijdens het concert. Wij laten jou de playlist van tevoren zien als je je meldt bij de organisatie voor het optreden. Zie onder het menu ”contact” op de homepage van deze website.

Vanaf 250,-  euro
Eén van onze zangers spreekt/zingt een korte boodschap in op je mobiel of je ipad die je aan vrienden of familie kunt sturen.

Vanaf 750,-  euro
Twee musici zingen een nummer naar aanleiding van jouw speciale gelegenheid op een locatie op Schiermonnikoog tijdens ons verblijf daar. Voor de keuze van het liedje, de dag en de locatie vragen we je contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Zie onder het menu ”contact” op de homepage van deze website.

Vanaf 2.000,-  euro
Twee musici zingen drie nummers voor jouw speciale gelegenheid op een gekozen locatie in Nederland. Voor de keuze van de liedjes en de datum vragen we je contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Zie onder het menu ”contact” op de homepage van deze website.
* Eventuele reiskosten en/of accommodatie kosten zijn wel voor eigen rekening.

Vanaf 4.000,-  euro en meer
Vanaf deze geweldige bijdrage kun je een concertje aanvragen van een aantal musici van de Jellyfish band bij jou thuis of op een andere locatie in Nederland. Voor de muziekkeuze, de locatie en de datum vragen we je contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Zie onder het menu ”contact” op de homepage van deze website.
* Eventuele reiskosten en/of accommodatie kosten zijn wel voor eigen rekening.

Opmerking

Mocht je Jellyfish willen boeken voor andere events verwijzen we naar “Bo0k Jellyfish ook aan land” op onze ”Homepage”.

Vriendelijk dank! We hopen je te zien op  onze concerten.

——————————————–

Word vrijwilliger

Voor Jellyfish In Concert 2015 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om bij ons festival achter de schermen mee te draaien. Heb jij interesse? Jezelf aanmelden werkt als volgt: stuur een mail naar info@jellyfishfestivals.com en voeg aan deze mail een korte omschrijving van jezelf toe. Geef daarin aan hoe jij het liefste zou bijdragen aan Jellyfish.