LIVE STREAM 30 december 2021 om 20:00 uur. Ga naar: www.jellyfishonair.com

Jellyfish feat. Bert Visscher. Voorjaar 2022, datum en tijd volgen

 

Ik

HET CONCEPT

Jellyfish in Concert is een muziekconcept van Basja Chanowski (eigenaresse van Più Music).

Het concept is verbonden aan Schiermonnikoog. Centraal staat een exclusieve, intieme semi-akoestische muziekbeleving op één lokatie zonder podium. De musici verrassen bezoekers met schitterende muziek uit uiteenlopende muziekstijlen zoals jazz, soul, pop, klassiek, wereldmuziek en nog veel meer. Wij willen graag hele bijzondere artiesten nationale en internationale blijven programmeren. Het unieke is dat de musici allen gezamenlijk muziek maken en zo in een bijzonder samenspel elkaars- en populaire werken ten gehore brengen.

AMBITIE

– Wij hopen onze organisatie steeds meer te kunnen professionaliseren en grotere en/of  meer bijzondere artiesten te kunnen blijven boeken. De mix blijven maken met verschillende genres die elkaar ontmoeten tijdens één concert blijft prioriteit

– Jellyfish wordt als succesvol concept ook al zeer goed opgepikt aan het vaste land. Wij worden steeds vaker geboekt voor evenementen, privé feesten, tv optredens etc. waarbij we ons publiek deel willen laten uitmaken van het Jellyfish en eiland gevoel. Naast dat wij daarmee ook een manier hebben gevonden om Schiermonnikoog op de kaart te zetten vinden we het fijn onze sfeer, energie en unieke samenwerkingsmodel te delen met een groter publiek.

– Ons doel, ook met het oog op duurzaamheid, is om groot te worden door klein te blijven. Iets goed, kleins en exclusiefs vaker inzetten in plaats van eenmalig groots.

– Wij zien Jellyfish als een evenement van het eiland en niet alleen op het eiland. We proberen dit gevoel te verwezenlijken door contact te zoeken en  te blijven zoeken met de eilanders en eilandondernemers. Wij geloven dat de sfeer die hiermee gecreëerd wordt fundamenteel is voor een succesvol evenement.

– Jellyfish heeft naast dit alles als doelstelling om al haar activiteiten op een 100% duurzame wijze te organiseren. Hiertoe zetten wij met behulp van een aantal grote spelers vele acties in gang.

SAMENWERKING

Met onze activiteiten willen wij een substantiële bijdrage leveren aan Schiermonnikoog. Een belangrijk aspect daarbij is dus het samenwerken met zoveel mogelijk eilandbewoners, lokale diensten en producten en aan het eiland gerelateerde ondernemers. Ook willen wij een bijdrage leveren aan verdere natuurontwikkeling op het eiland en zijn hiervoor een samenwerking met Natuurmonumenten aangegaan. Natuurmonumenten hoopt door de samenwerking met Jellyfish een breder publiek aan te spreken en nieuwe leden te werven tijdens de concerten van Jellyfish.

INITIATIEFNEMER 

Basja Chanowski

Basja is muzikant en eigenaresse van Più Music. Daar bemiddelt zij als musical director, agent/manager en coach tussen opdrachtgevers en professionele muzikanten voor iedere branche. Basja is al zo’n 15  jaar werkzaam in de muziekindustrie en heeft ervaring opgedaan in vele verschillende muziekwerelden in verschillende functies. Van muzikant en tour manager tot muzikaal casting director en concept ontwikkelaar. Meer informatie over en een CV van Più Music is terug te vinden op: piumusic.com.

 

MEERWAARDE VOOR SCHIERMONNIKOOG

  • De activiteiten versterken de bekendheid en de culturele programmering van het eiland.
  • Het Jellyfish concept kan het gehele jaar als “instrument” ingezet worden.
  • Wij trekken een fijn – deels nieuw – publiek naar Schiermonnikoog.
  • Realiseren van natuurprojecten samen met Natuurmonumenten.
  • Inzetten van eilanders bij de productie van de Jellyfish activiteiten.
  • Promoten en verkopen van producten en diensten van voorzieningen op het eiland.

Boek Jellyfish ook aan land !

Elke Jellyfish editie bestaat uit een andere groep artiesten. Soms zijn er artiesten die er de vorige editie ook waren, maar altijd in combinatie met nieuwe artiesten. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij zorgen voor een prachtige samenstelling voor een uniek concert op maat.

Interesse? Mail naar: book@jellyfishfestivals.com

Klik voor meer informatie hier