MINI JELLY summer 2019 (vanaf 18 juli t/m 19 augustus op diverse locaties op het eiland )

JELLYFISH ON THE FLOW ! 

Welkom deze zomer bij onze mini zomerconcertreeks 🎶

Ook dit jaar laten wij weer veel, nieuwe, jonge talenten, tezamen met professionele muzikanten en/of bekende namen, kleine afwisselende concertjes verzorgen op de diverse terrassen van Schiermonnikoog in de maanden juli en augustus. Elke week zijn er twee of drie artiesten die samen spelen. Het zijn diverse genres die per concert voorbijkomen waarmee we proberen voor elke doelgroep wat te bieden. We kondigen de lokatie en tijd steeds kort van tevoren aan op Facebook. Check ‘Jellyfish in Concert’ om het niet te missen.

NIEUW! Wij willen het daarnaast voor iedereen mogelijk maken om van onze artiesten te genieten. De Jellyfish artiesten zijn tijdens hun verblijf op het eiland nu ook te boeken voor vrijwel elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld tuinfeestjes, bruiloften, een  bijzonder cadeau voor een geliefde, als aanvulling van een bestaand evenement etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@piumusic.com

Jellyfish, opgericht door Basja Chanowski, is geboren op Schiermonnikoog, waar in 2013 de eerste grote editie plaatsvond. Met de medewerking van vele eilanders en aan het eiland gerelateerde mensen en organisaties is Jellyfish uitgegroeid tot een succesvol concept dat ook aan land (nationaal en internationaal) in allerlei formaties, veel geboekt wordt. De liedjes worden gebracht door nationaal en soms ook internationaal bekende professionele artiesten, in samenwerking met nieuw talent. Zij zingen zowel eigen werk als covers. De artiesten komen speciaal voor de Jellyfish concerten samen. Het publiek is getuige van deze uitzonderlijke muzikale samenkomst en de geweldige energie die deze formule met zich meebrengt. Samen met het publiek ontstaat er een intieme, bruisende belevenis die iedereen nog lang bij zal blijven!

Artiesten binnen ons collectief zijn o.a. Sister Sledge, Rolf Sanchez, Leonie Meijer, Julia Zahra, Maan, Frommermann, Roel Gosto, Iris Kroes en nog vele anderen.

Jellyfish wenst u een mooie zomer!