Nieuwe website online

Direct bij de start van Jellyfish in 2012 hebben we een website laten bouwen. De website is door de jaren heen steeds belangrijker geworden in onze communicatie, en de informatie die we daarop aanboden werd aan steeds breder.

Nadat we dit jaar zijn gestart met een drukke zomereditie van Jellyfish werd het idee geboren om een nieuwe kant op te gaan met de website. Een ambitie van Jellyfish is om de organisatie steeds verder te professionaliseren zodat we steeds beter worden. Een nieuwe website kan daaraan bijdragen.

Tom & Sythe, (resp. programmeur en grafisch ontwerper) zijn al vanaf dag 1 betrokken bij Jellyfish. Zij hebben deze prachtige website neergezet. “Na een paar jaar informatie te hebben verzameld, werd het tijd dat in de juiste vorm te gieten” aldus Sythe. Niet alleen grafisch is de website veranderd, ook technisch zijn we een hele nieuwe weg in geslagen. “De website genegeerd een stuk meer bezoekers sinds de start. We willen elke bezoeker een zo goed mogelijke ervaring geven.” zegt Tom vol trots.

Omdat de website nieuw is, kan het zijn dat er informatie ontbreekt, of je dingen tegen komt die niet werken. Je helpt ons enorm door eventuele fouten, of missende informatie door te geven aan info@jellyfishfestivals.com.