Jellyfish presents: !! Kom Dansen Dan !! Met Bert Visscher en het Noordpool orkest

Repetities

Item Podium TV
http://www.podium.tv/nl/201709061700/toneelmeesters/aflevering-63/jellyfish-festival

Optreden

Bert Visscher (alias Don Pescatore) & his Alcatraz Orchestra met gastoptredens van Jelly zangers

HIERONDER DE INFORMATIE VOOR BEZOEKERS MET EN ZONDER ARRANGEMENT.

Let goed op! Uw arrangement van 55,- euro p.p. is alleen geldig voor het vervoer zoals wij dat hieronder aanbieden. Mocht u de boot missen en met de normale passagiersdienst van Wagenborg komen is dat op eigen kosten evenals het betaalt parkeren, bussen en/of taxivervoer.

SPECIALE BOOT:

Er is een speciale boot voor dit event. Dit is dus NIET de normale passagiersboot van Wagenborg.
Deze boot vertrekt op een andere plek in Lauwersoog haven. Zie het adres hieronder. 

Tijd van vertrek: ntb

* Op vertoon van dit ticket kunt u opstappen. Dit ticket heeft u t/m de terugweg nodig dus nergens uw ticket afgeven. Ook niet bij de entree van het concert.

ADRES  :
Paviljoen “De voormalige Noorman” Haven 50.
Parkeren is gratis. 

OPENBAAR VERVOER:
Komt u met het OV vertrekt bus 163 van Groningen CS
Vanaf Leeuwarden CS vertrekt bus 155
Vanaf halte ‘Lauwersoog haven’ is het een kleine 15 minuten lopen naar het paviljoen/de boot.  U kunt ook gebruik maken van de gratis shuttlebus die u kunt bestellen door te bellen met nummer 0519- 34 91 33  

De speciale boot brengt u ook terug na het concert en vertrekt rond middernacht vanaf Schiermonnikoog.

TAXI:
Indien u een arrangement van 55,- euro heeft zal Taxi Boersma op vertoon van uw ticket u ophalen en na het concert weer naar de boot brengen.

LET OP: Tussen 22:30 en 23:30 brengt taxi Boersma u terug naar de boot. Zorg dat u op tijd klaar staat na het concert!

Zonder arrangement kunt u ook gebruik maken van taxi Boersma. Zij brengen brengen en halen u graag. Op vertoon van uw ticket kunt u voor 2,50 euro per persoon per rit meerijden. Houd u wel rekening met wachttijden.

Mensen met een arrangement komen rond n.t.b. aan op Schiermonnikoog. Taxi Boersma kan u naar het dorp brengen waar u eventueel kunt dineren. Het is zo’n 15 minuten lopen vanaf het dorp naar de lokatie ‘De Berkenplas’.
U kunt ook direct rond n.t.b. naar de concert lokatie gebracht worden. Hapjes en drankjes zullen t koop zijn maar niet echt een diner. Hiervoor kunt u terecht in het dorp.
I.v.m. de opbouw van de lokatie rond die tijd kan er niet op het terras gezeten worden dus kunt u alleen op het strand verblijven. Voor oudere mensen die slechte ter been zijn en invalide mensen is er wel een mogelijkheid om te zitten mits dit even bij ons wordt gemeld van tevoren.

Komt u naar het eiland zonder arrangement kunt de normale passagiersdienst van Wagenborg overvaren. De boot van 18:30 vanaf Lauwersoog is de boot die het beste aansluit op de aanvangstijd van het concert. Deze boot kost 15,20 euro p.p. Parkeren op de haven van Lauwersoog kost 5,- per dag.
LET OP: Deze garage sluit om 23:00 dus als u na die tijd met de taxiboot aankomt is deze garage dicht. U kunt eventueel ook parkeren bij Paviljoen “De voormalige Noorman” Haven 50. Deze parkeerplaats is wel even lopen maar  is gratis. 

ALGEMEEN:
* Let op: Pinnen is niet mogelijk! Gereserveerde kaarten dienen contant afgerekend te worden bij de kassa. Dit geldt ook voor losse kaart verkoop. 

Houdt u alstublieft rekening met eventuele wachttijden m.b.t. vervoer. Het eiland is niet ingesteld op veel mensen tegelijk vervoeren dus het kan even wachten zijn.

* Aan boord is het zowel op de heen wen als terugweg mogelijk een drankje te bestellen en zijn er ook wat snacks aanwezig

* Neem warme kleding mee, eventueel een eigen kussen of deken om op te zitten, muggenspray en afhankelijk van de weersvoorspelling iets tegen lichte regen.

* Mocht u om wat voor reden niet in de gelegenheid zijn uw arrangement te gebruiken kunt u het wellicht doorverkopen. Wij nemen geen tickets terug.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Jellyfish
Bij slecht weer verhuizen wij naar het COS (Cultureel Ontmoetingscentrum)
Like onze FB pagina ‘Jellyfish in Concert’ om up to date blijven.