Mark Enthoven

Mark Enthoven is een zowel pop als klassiek geschoolde cross-over zanger  die al vele jaren optreedt bij diverse gelegenheden in binnen en buitenland.

De in Amsterdam geboren en getogen zanger brengt de grootste hits uit de pophistorie die   hij met evenveel gemak en plezier zingt als beroemde aria’s uit opera, film, musical en andere genre’s.

In deze combinatie ligt ook de kracht van zijn imposante, warme en krachtige stemgeluid.

Mark neemt u mee op een bijzondere muzikale wereldreis met de meest onvergetelijke wereldhits.

Een gevarieerd repertoire met nationale en internationale hits als het indrukwekkende Nessun Dorma en Caruso. En uiteraard wordt ook dit jaar ook niet voorbijgegaan aan de winst op het Eurovisie songfestival met een verrassende medley met Spannende songs als Rise like a Phoenix en Hold me Now!

Een zanger met een geheel eigen stemgeluid die u gewoon eens moet gaan beluisteren.

MARK ENTHOVEN is een Classical Crossover

De term die wordt gebruikt om artiesten te beschrijven die sterke klassieke invloeden in hun muziek opnemen, maar uiteindelijk hebben ze een toegankelijk en populair geluid en een belangrijke sound imago om een breed publiek te bereiken.

Zoals bij alle gangbare muziek zijn imago en marketing erg belangrijk.

De belangrijkste markt voor Classical Crossover zijn veertigers, vijtigers en ouder.

Simon Cowell heeft sinds zijn succes met Il Divo en Paul Potts Classical Crossover wereldwijd op de kaart gezet en heel populair gemaakt.